1. Cyberpunk 2077-boekomslag toont de map
Cyberpunk 2077
100% hot!
1 member volgt dit
3 members willen dit
0 members hebben dit

Cyberpunk 2077-boekomslag toont de map

Kleiner dan The Witcher 3-map?

Een gedeelte van de Cyberpunk 2077-map wordt getoond op een boekomslag van het boek The World of Cyberpunk 2077, Deluxe Edition. Het product is beschikbaar als pre-order op Amazon en geeft hints over de map van de game.

De map lijkt wat klein, maar eerder is al aangegeven dat de Cyberpunk 2077-map kleiner gaat zijn dan die van The Witcher 3. Het speelt zich dan ook af in één stad, in tegenstelling tot eerdere game van de studio. In eerder gedeelde screenshots en concept art was al wat te zien van het uiterlijk van Night City, maar nooit de daadwerkelijke grootte of lay-out. Het is mogelijk dat de map nog groter is dan hier te zien is, omdat delen zijn afgesneden.

cyberpunk

Wat wel duidelijk is, is de omvang van Night City zelf. Mochten er nog meer onderdelen zijn buiten de randen van het boekomslag, dan zijn deze mogelijk niet onderdeel van de grote stad, om even van de hoeveelheid wegen uit te gaan. Hierin kan het wellicht meer lijken op de map van GTA 5, waarbij het draait om één grote stad, maar er wel meerdere kleine locaties te bezoeken zijn aan de randen van de map.

cyberpunk

Cyberpunk 2077 is vanaf 16 april 2020 beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren