1. Cyberpunk 2077-datamine levert eerste details van multiplayer op

Cyberpunk 2077-datamine levert eerste details van multiplayer op

'Team Deathmatch' en 'Heist'

Uit een datamine van Cyberpunk 2077 zijn de mogelijke eerste details van de toekomstige multiplayer van Cyberpunk 2077 gekomen.

DSOGaming meldt dat dataminers de .exe-file van Cyberpunk 2077 hebben uitgepluisd. Daarin zouden diverse referenties naar de nog niet uitgekomen multiplayermodus staan, waaronder twee modi: Team Deathmatch en Heist. Volgens DSOGaming moeten 'Heists' veel weghebben van missies uit de singleplayercampagne, maar dan logischerwijs voor meerdere spelers.

In de data zijn onder andere ook verschillende klassen (solo, assassin, netrunner en techie) te vinden. Ook zou er een lobby zijn. Verder lijkt de data te suggereren dat er geen dedicated servers komen en dat één speler per potje als host functioneert, maar dit kan voor release nog veranderen.

Dit jaar moet er eerst downloadbare content voor de singleplayercampagne van Cyberpunk 2077 uitkomen. Ook staat er een next-gen update op de planning. Het is niet bekend wanneer de multiplayermodus van het spel lanceert, al lijkt het onwaarschijnlijk dat de modus dit jaar uitkomt.

cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren