1. Cyberpunk 2077 komt naar Google Stadia

Cyberpunk 2077 komt naar Google Stadia

Streamingservice komt in november naar Nederland

Cyberpunk 2077 verschijnt op Google Stadia.

Dat gebeurde tijdens de nieuwe Stadia Connect-uitzending vanavond. Cyberpunk 2077 is de langverwachte nieuwe game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. Het spel komt op 16 april 2020 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum voor de Stadia-versie is er nog niet.

Verder werd ook Orcs Must Die 3 onthuld, dat exclusief op Stadia verschijnt. Ook de indiegame Windjammers 2 komt naar Stadia, al is het spel wel uitgesteld naar begin 2020. De puzzelgame Kine werd tevens onthuld en komt op 17 oktober niet alleen op Stadia uit, maar ook op de andere consoles en pc. Ook Superhot komt naar Stadia.

Eerder werden al games als Borderlands 3, Ghost Recon Breakpoint, Farming Simulator 19, Doom Eternal, Darksiders Genesis, The Division 2, Watch Dogs Legion, The Elder Scrolls Online en Baldur's Gate 3 voor de streamingservice aangekondigd. Van veel van deze titels werden ook trailers tijdens Stadia Connect getoond. Google Stadia komt in november dit jaar naar Nederland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik snap eerlijk gezegd nog steeds weinig van Google Stadia maar het is goed dat CD Projekt red zoveel mogelijk mensen probeert te bereiken.
  • Ik ben op zich wel benieuwd of dit aanslaat. Ik heb er zelf zero interesse in, maar dat is totaal geen maatstaf natuurlijk. Bijna alles wordt tegenwoordig gestreamd, dus het was een kwestie van tijd, maar dan heb ik nog geen idee of er nou echt veel mensen hierop zitten te wachten. We gaan 't zien!
  • Founders edition bestellen. Ik ga Cyperpunk spelen op Stadia. Hyped.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren