1. Bekijk gameplay van Cyberpunk 2077 op PS4 en PS5

Bekijk gameplay van Cyberpunk 2077 op PS4 en PS5

Game komt op 10 december uit

Er is nieuwe gameplay van Cyberpunk 2077 uitgebracht. Deze keer is te zien hoe de game op een PS4 Pro en PS5 draait.

Vorige week toonde de ontwikkelaar al gameplay van het spel lopende op Xbox-consoles, en nu zijn de PlayStation-consoles dus aan de beurt.

Belangrijk om hierbij in het achterhoofd te houden is dat de PlayStation 5-gameplay om de PS4-versie gaat die via backward compatibility op PS5 draait. Een next-gen update voor het spel komt pas ergens in de loop van volgend jaar uit.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het gevoel om te wachten op de next gen patch wordt toch steeds sterker. Niet dat dit er slecht uitziet, maar toch. Hopelijk droppen ze binnenkort info wat de upgrade precies inhoudt qua verbeteringen en een geschatte lanceerperiode.
  • @COSMIC_TSAR helemaal mee eens.. wil niet wachten maar ga deze game echt niet van slechtere kwaliteit spelen. Ook mijn grootste vraag is wanneer dan die update komt en wat dat dan is.
  • @TiRamySu Die update zal nog wel een paar keer uitgesteld worden 😉
  • Ziet er niet verkeerd uit op de PS4 pro, het ziet er zelfs heel erg goed uit en ook nog eens erg vloeind qua framerate.

    Maar toch ga ik deze game niet op de PS4 spelen deze bewaar ik voor de PS5.
  • @Meta_coola wellicht wel handig om prijzen te vergelijken van beide versies in de toekomst ivm free upgrade

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren