1. Cyberpunk 2077 heeft een hardcore-modus

Cyberpunk 2077 heeft een hardcore-modus

Geen gebruikersinterface en ook geen Lady Gaga

CD Projekt Red staat er om bekend dat ze graag rekening houden met de speelervaring van de spelers. In Cyberpunk 2077 staat de speelervaring wederom centraal. Zo wordt er een extreem moeilijke modus toegevoegd voor echte veteranen.

In de vorige titel van CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt, waren ook verschillende moeilijkheidsgraden in te stellen. Death March was het hoogst mogelijke niveau dat speelbaar was, en deze was dan ook alles behalve gemakkelijk. Dit lijkt op Cyberpunk 2077 niet anders te zijn. Sterker nog, op de hoogst mogelijke moeilijkheidsgraad is er zelf geen gebruikersinterface beschikbaar.

UI-coördinator bij CD Projekt Red, Alvin Liu, vertelt in een interview met Wccftech dat CD Projekt Red een zo compleet en uitdagend mogelijke speelervaring wil creëren voor allerlei verschillende spelers. Het uitschakelen van het gebruikersinterface is een goed voorbeeld hiervan. Naast deze extreem moeilijke modus, zijn er ook handige hulpmiddelen beschikbaar voor de minder ervaren spelers. Op deze manier kan iedereen op zijn eigen niveau van het spel genieten. Een voorbeeld van zo'n hulpmiddel zijn de smart-wapens. Dit zijn wapens die spelers ondersteunen in het richten, deze wapens zijn trouwens wel iets minder sterk.

Cyberpunk 2077

Liu vertelt verder dat de ontwikkelaars van CyberPunk 2077 Keanu Reeves de perfecte match vonden voor het personage dat hij speelt. Lady Gaga is trouwens ook behoorlijk Cyberpunk, maar Liu heeft bevestigd dat zij géén rol gaat spelen in de aankomende titel van CD Projekt Red.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • "The Witcher 3: Wilt hunt"… M'n hart huilt.

    Maar erg tof, ik heb de Witcher destijds ook op Broken Bones en Deathmarch gespeeld. Was inderdaad een aardig uitdaging zo nu en dan.
  • @AWESOMEDUDE3 Auch, ik voel hem ook zeker.. Goed dat je het zag!
  • Ook pijnlijk: "… wilt creëeren…"
  • @Gewoonfox wilt kan inderdaad niet, alleen het is toch echt creëren hoor haha :)
  • @CodyvandenBogert

    Haha, sterk. Komt waarschijnlijk omdat ik zo geschokt was 😅

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren