1. Cyberpunk 2077 komt op lancering naar GeForce Now

Cyberpunk 2077 komt op lancering naar GeForce Now

Steam-versie via de cloud te spelen

Cyberpunk 2077 komt op naar de nieuwe streamingservice van Nvidia, GeForce Now. Dat maakte de techproducent onlangs bekend.

In een forumpost legt Nvidiae uit hoe spelers Cyberpunk 2077 via GeForce Now kunnen spelen. Spelers kunnen de game op de dag van lancering aanschaffen in Steam en de game dan spelen via de streamingdienst. Ook zijn alle optimalisaties wat betreft pc-settings beschikbaar via GeForce Now.

Eerder deze week werd er bekendgemaakt dat Nvidia speciale Cyberpunk 2077 grafische kaarten gaat weggeven. Het is ook de bedoeling dat de game naar Google Stadia komt, alleen is daar de releasedatum nog niet van bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ik zou wel eens een artikel willen zien op Insidegamer over de voor- en nadelen van het streamen van games. Speciaal voor Cyberpunk wil ik namelijk een compleet nieuwe pc samenstellen van een behoorlijk bedrag, maar zit tegelijkertijd ook met een schuin oog naar GeForce Now te kijken..

    Nadeel voor mij zou zijn dat ik andere applicaties (dus niet alleen de games) ook optimaal wil gebruiken, zoals werk- en hobby gerelateerde programma's.
  • Ik speel deze op ps5 🤤

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren