1. Cyberpunk 2077 komt mogelijk niet dit jaar uit

Cyberpunk 2077 komt mogelijk niet dit jaar uit

Volgens Kotaku-journalist Jason Schreier

Als we Kotaku-journalist Jason Schreier moeten geloven, hoeven we Cyberpunk 2077 niet in 2019 te verwachten.

Schreier heeft van drie verschillende bronnen gehoord dat Cyberpunk 2077 gepland stond voor een release in 2019, maar dat werknemers van de studio dit een onrealistisch doel vinden. Volgens hem komt de game 'absoluut niet dit jaar uit.' Het is mogelijk dat er een aankondiging gedaan wordt voor een lancering van de game in 2019, maar dat deze zal uiteindelijk wordt uitgesteld naar 2020.

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red had kortgeleden een financiële bijeenkomst, waarbij een aantal opvallende dingen werd benoemd. Zo kon CD Projekt 'niet ontkennen of bevestigen' dat er een nieuwe game wordt aangekondigd. Eerder kondigde het bedrijf aan een 'sterke line-up' te hebben, waardoor er wordt gespeculeerd over een nieuwe aankondiging.

Cyberpunk 2077 is aanwezig tijdens E3 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • 2020 is toch geen probleem als we er een top product mee krijgen.
 • Ik heb nog steeds het idee dat deze game de huidige consoles gaat overslaan en dat dit een launchgame gaat worden voor de nieuwe playstation en xbox. Mag van mij trouwens.
 • @Cypher
  Inderdaad. Ik heb zelfs nooit gedacht dat deze game dit jaar zou komen en kan me ook niet heugen dat dit de algemene opvatting was dat mensen deze game dit jaar al dachten te kunnen verwelkomen. Mijn glazen bol gokt ook op een release op de next gen en tevens speelbaar op huidige gen.
 • @xevulutionx
  Zou heel goed kunnen. Beetje zoals GTA V dus. Wel een release op de huidige generatie, maar als je hem dan op next gen speelt, voel je aan alles dat ie daar eigenlijk voor is ontwikkeld.
 • @That Mr Awesome
  Ja wellicht al kwam die een half jaartje voor de launch van de one en ps4 consoles dacht ik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toen niet zeker was dat de game snel zou uitkomen op next gen maar uiteindelijk kwam gta ongeveer een jaar na de variant van de 360/ps3. Uiteindelijk nooit de game op de one gespeeld hoewel ik m wel heb liggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren