1. Cyberpunk 2077 krijgt eigen videokaart

Cyberpunk 2077 krijgt eigen videokaart

Speciale editie van Nvidia GeForce

Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk een eigen grafische processor. Dat blijkt uit een conversatie op Twitter tussen het Twitter-account van de game en Nvidia GeForce.

Het gesprek begon toen Cyberpunk 2077 aan het techbedrijf vroeg of het mogelijk was om een speciale vidokaart te maken voor de game die later dit jaar uitkomt. Nvidia GeForce deed eerst alsof ze hier niets van afwisten, maar plaatsten uiteindelijk een foto met de hint dat de videokaart er inderdaad aankomt. Je kan de tweet hieronder bekijken. Het is nog niet bekend om welk type videokaart het gaat.

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op de PlayStation 4, pc, Google Stadia en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • “Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk een eigen grafische processor.”

    Er zal gewoon een bestaande GPU in die videokaart zitten. Dus sowieso geen eigen grafische processor, maar waarschijnlijk een “Cyberpunk Editie” zijn van een bestaande kaart, met een bestaande GPU.

    Grafische processor (GPU) en videokaart zijn geen inwisselbare termen; een GPU is het belangrijkste onderdeel van een videokaart. De GPU zal echt niet custom gemaakt zijn voor deze kaart.
  • @CerandoX.nl Dat wordt dan gewoon een pakket met een GeForce RTX 2080 met futuristische kleurtjes, een bekerhouder, kei-gave Cyberpunk-Pen en glitters voor in de milkshake. Dat slechts voor 2999 euro of iets dergelijks ;)..
  • @Keesje_NLNL
    Je had me bij glitters voor in de milkshake!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren