1. Cyberpunk 2077 lijkt New Game Plus te krijgen

Cyberpunk 2077 lijkt New Game Plus te krijgen

Ook meer info over het appartement en zijmissies gegeven

Cyberpunk 2077 krijgt een New Game Plus-modus, aldus een Pools magazine.

Dat houdt in dat gamers na het uitspelen van de game opnieuw kunnen beginnen, maar dan met het doorontwikkelde personage waarmee ze daarvoor hebben gespeeld.

De informatie komt uit het Poolse gamemagazine PSX Extreme. Reddit-bezoeker Arise92 claimt het tijdschrift in het bezit te hebben en vertaalt informatie uit het artikel. Het is waarschijnlijk dat de info correct is, want eerder liet lead quest designer Paweł Sasko al weten dat spelers hun statistieken niet "in één 'run' kunnen 'maxen'".

De post op Reddit vertelt ook meer over het appartement dat spelers in de game hebben. Hier kan men wapens en items opslaan en het internet en e-mail checken. Het appartement zou niet naar de smaak van spelers aangepast kunnen worden, omdat CD Projekt Red een duistere uitstraling van de spelwereld wil bewerkstelligen.

Tot slot blijkt uit de Reddit-post ook dat zijmissies succesvol doen 'Street Cred' oplevert, waarmee serieuzere en gevaarlijkere missies beschikbaar komen. Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kom maar door!
  • Jammer dat een deze functie vroeger normaal was, nu als speciaal word gezien.
  • @ShadowhunterrX

    Ligt toch meer aan de games zelf? Ik bedoel er zijn genoeg games waar NG+ niet nodig is.
  • @Shuckles
    In RPG's is NG+ een standaard functie. Het is raar dat het als speciaal word gezien met een nieuwsbericht. Terwijl het ook in The Witcher 3 zat.

    Voor de rest, vreselijk open deur reactie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren