1. Cyberpunk 2077 is compleet spel, ondanks dlc

Cyberpunk 2077 is compleet spel, ondanks dlc

Game zelf komt op 16 april 2020 uit

CD Projekt Red wil uitbreidingen voor Cyberpunk 2077 uitbrengen, maar het spel zelf moet ook zonder die dlc al compleet zijn.

CD Projekt Red UI-coördinator Alvin Liu meldt in een interview met Prima Games: "We praten over toekomstige uitbreidingen. We willen zorgen dat alles in de game compleet is, maar wel willen ook open werelden bouwen. Ik weet wel dat toen ik The Witcher 3 speelde en alles had uitgespeeld, ik nog steeds wilde weten wat iedereen aan het doen was in de game. Ik denk dat we daar voor Cyberpunk 2077 ook kansen voor krijgen."

Liu benadrukt: "We houden geen content achter (in het hoofdspel). We houden geen verhaal achter om te proberen het in gedeeltes te verkopen. Je krijgt een volledige game, die de volle prijs waard is."

The Witcher 3: Wild Hunt kreeg twee betaalde uitbreidingen: Hearts of Stone en Blood and Wine. Beide uitbreidingen waren van aanzienlijke grootte. Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dat mag ik wel hopen ja!

  Het is toch ernstig dat men dit van te voren aan moet geven.
 • Geen enkel probleem, ze hebben met The Witcher 3 het voorbeeld gegeven hoe je met DLC om moet gaan. Blood and Wine was fantastisch.
 • @Silverwolf
  De DLC's voelde als extra losse games aan, vooral Blood and Wine. Plus ook voor een degelijke prijs van €20 p/s.
  Zo kan het dus ook.
  Persoonlijk blijft The Witcher 3 sowieso één van de beste games die ik ooit gespeeld heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren