1. Cyberpunk 2077-mod laat spelers in derdepersoonsperspectief spelen

Cyberpunk 2077-mod laat spelers in derdepersoonsperspectief spelen

De mod kan gedownload worden, maar is nog verre van af

Op pc is er een mod beschikbaar waarmee spelers Cyberpunk 2077 in een derdepersoonsperspectief kunnen spelen.

De game, die sinds eind vorig jaar verkrijgbaar is, kan officieel alleen in een eerstepersoonsperspectief gespeeld worden - oftewel alsof de speler door de ogen van het hoofdpersonage kijkt. Met de mod, die gemaakt is door Jelle Bakker, kunnen spelers te allen tijde het hoofdpersonage in beeld zien - normaliter kan dit alleen wanneer men in een voertuig rijdt.

Er wordt nog aan de mod gewerkt, dus de maker waarschuwt dat het nog niet perfect werkt en dat er nog bugs en glitches kunnen zijn. Ook de animatie van het hoofdpersonage moet nog verbeterd worden. Wel kan men al schakelen tussen vier verschillende afstanden tussen de camera en het hoofdpersonage.

Om de mod te installeren moet eerst Cyber Engine Tweaks geïnstalleerd zijn, waarna men de console kan openen. Vervolgens kan de TPP-mod gedownload worden. Er zijn vier verschillende versies beschikbaar voor mannelijke en vrouwelijke personages. De mod moet vervolgens geplaatst worden in \Cyberpunk 2077\bin\x64.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Deze functie had naar mijn mening gewoon in de hoofdgame moeten zitten. Zitten er een hele dikke character creator in, is de game enkel first-person….
  • Oef.. dat traplopen alleen al op 44 sec is reden genoeg het niet te gebruiken. Of uberhaupt het glijden over de straat.
  • @Gaaiz

    Past toch prima bij de staat van de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren