1. Multiplayer voor Cyberpunk 2077 bevestigd

Multiplayer voor Cyberpunk 2077 bevestigd

Nog niet beschikbaar bij de lancering

CD Projekt Red heeft officieel bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 een multiplayer-functie krijgt.

De singleplayer-modus van Cyberpunk 2077 verschijnt zoals gepland op 16 april, maar de multiplayer-functie arriveert nog niet bij de lancering van het spel. In een tweet van CD Projekt Red wordt echter wel bevestigd dat de multiplayer-optie officieel in de maak is.

Na de lancering van het spel komen er eerst een aantal gratis dlc-pakketten beschikbaar voor de spelers, pas na deze gratis uitbreidingen wordt de multiplayer-functie verwacht. In dezelfde tweet laat CD Projekt Red weten dat ze nog op zoek zijn naar hulp bij de ontwikkeling van de multiplayer-functie in Cyberpunk 2077. Mensen die denken dat ze hiervoor in aanmerking komen kunnen zelfs direct solliciteren.

Eerder werd ook bekendgemaakt dat spelers geen geslacht kunnen kiezen in Cyberpunk 2077 en dat alle cutscenes van de meest geanticipeerde game van 2020 in first-person zijn.

Wil je nog meer lezen over Cyberpunk 2077? klik dan hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Zou toch langzamerhand iets over systeemeisen willen weten. Begrijpelijk wordt dat een nieuwe pc van + 1500 euro..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren