1. Cyberpunk 2077 ondersteunt in het begin geen mods

Cyberpunk 2077 ondersteunt in het begin geen mods

Niks is echter nog uitgesloten

Op dit moment is CD Projekt Red, de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077, niet van plan om mod-ondersteuning naar de game te brengen. De ontwikkelaar sluit echter niks uit voor de toekomst.

Het kan zijn dat CD Projekt Red het in de toekomst mogelijk maakt om mods te gebruiken in Cyberpunk 2077. Dit heeft de ontwikkelaar ook gedaan met The Witcher 3. Ze willen de verwachtingen van Cyberpunk 2077 echter realistisch houden.

Cyberpunk 2077

Marcin Momot, de globale community leider van CD Projekt Red, gaf op een forum meer toelichting over de aanpak van de studio bij Cyberpunk 2077. De thread begon, omdat iemand op Twitter had gevraagd of er mods kwamen kijken bij de game en als antwoord een nee kreeg. Momot wilde toelichten dat dit niet betekent dat dit nooit gaat gebeuren. De focus ligt alleen eerst op het lanceren van Cyberpunk 2077.

Het lijkt er in elk geval op dat CD Projekt Red wel mods toe zou willen toevoegen, als genoeg spelers van de game dit zouden willen. Dit was dus ook het geval bij The Witcher 3. CD Projekt Red lijkt ervoor te zorgen dat ze hun fans niet teleurstellen, door geen definitieve antwoorden te geven.

Cyberpunk 2077 heeft nog geen releasedatum, maar wordt beschikbaar voor de PS4, Xbox One en pc. Men verwacht meer van de game te zien tijdens E3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • In principe wel mee eens. Eerst de game spelen zoals bedoeld, daarna is er ruimte om aan te modderen. Grafische mods (indien meteen aanwezig) is een andere zaak.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren