1. Cyberpunk 2077 releasedatum en trailer worden mogelijk getoond tijdens E3

Cyberpunk 2077 releasedatum en trailer worden mogelijk getoond tijdens E3

Beweert NeoGAF-gebruiker Braldryr

Iemand die beweert wetenschap te hebben over wat er gaat gebeuren tijdens Microsoft’s E3 Showcase dit jaar, zegt dat CD projekt Red van plan is om de releasedatum van Cyberpunk 2077 te delen tijdens de show. Daarnaast wordt er een nieuwe trailer getoond.

De uitspraak werd gedaan door NeoGAF-gebruiker Braldryr. Braldryr beweert “veel mensen te kennen”, naar zijn mening misschien wel te veel. De gebruiker benoemt in zijn post aankondigingen die sowieso, misschien en absoluut niet zullen plaatsvinden tijdens E3 2019.

Cyberpunk 2077

De aankondiging van Cyberpunk 2077 vindt volgens hem sowieso plaats. Het laatste wat we hebben gezien van de game was een 48 minuten durende gameplay achter gesloten deuren tijdens E3 vorig jaar. Volgens Braldryr kunnen we eindelijk een aankondiging verwachten met een trailer en een richtdatum voor de lancering van de game. Dit garandeert echter niks. The Witcher 3: Wild Hunt moest namelijk ook meerdere keren uitgesteld worden. Het is dus goed mogelijk dat Cyberpunk 2077 in 2019 uit moet komen, maar uiteindelijk toch uitgesteld wordt naar 2020.

De vraag is en blijft natuurlijk hoe betrouwbaar deze informatie is. de gebruiker plaatste wel een foto van al zijn businesskaarten, maar dit hoeft niet veel te betekenen. Het andere is dat de post bestond uit een aantal mededelingen die al vrijwel vast stonden. Dit zie je vaker met lekken die achteraf nep blijken te zijn.

Mocht de lekker het toch bij het rechte eind hebben, dan zijn er meerdere aankondigingen waar we naar uit kunnen kijken. Een nieuwe trailer van Halo Infinite, een releasedatum en trailer van The Outer World en een volledige gameplay van Gear 5. Voor de rest van de voorspellingen kan je hier een kijkje nemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • De geloofwaardigheid van de persoon die dit lekt is al redelijk onderuit gehaald. Hij heeft idd ook niet bepaald nieuwe informatie, het zijn voornamelijk inkoppertjes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren