1. Cyberpunk 2077-specs voor E3-demo bekend

Cyberpunk 2077-specs voor E3-demo bekend

Bovendien heeft de game geen laadschermen

De specificaties van de hardware die werd gebruikt tijdens de demonstratie op E3 is gedeeld op de officiële Discord van Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red.

De game ziet er volgens meerdere bronnen veelbelovend uit. Onze eigen Dennis 'Wonderspons' Mons, die vertelt dat CD Projekt Red de pers flink wist wakker te schudden "met een 50 minuten durende gameplaysessie waar menig mond van open viel".

Dit zijn de specificaties die gebruikt werden voor de E3-demonstratie:

Processor: Intel Core i7 8700K at 3.70GHz
Moederbord: Asus ROG Strix Z370-I Gaming
Geheugen: GSkill Ripjaws 5, 2x16GB 3000MHz CL15
GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
Opslag: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
Voeding: Corsair SF600 600W

Het is niet duidelijk of deze specs ook de minimumvereisten zijn voor de game. Ook is het niet duidelijk of de de demo native 4K was of dat de beelden geupscaled werden.

Geen laadschermen

CD Projekt Red meldt in een interview met Comicbook dat de game, net zoals God of War, geen laadschermen bevat; de omgevingen zullen soepel in elkaar overlopen.

Cyberpunk 2077 is een open wereld-rpg die zich afspeelt in de toekomst. In een gigantische stad vol misdaad probeert de speler een eigen reputatie en status op te bouwen. Het hoofdpersonage 'V' kan aangepast worden met skill points, maar ook met modificaties aan het lichaam om bijvoorbeeld door muren heen te kunnen kijken.

Er is nog geen releasedatum bekend van Cyberpunk 2077. Cyberpunk 2077 komt uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

"Dat God of War geen laadschermen heeft is cool, maar dat Cyberpunk 2077 dat niet heeft vind ik nog veel bijzonderder. Niet omdat de game er zoveel mooier uitziet, maar omdat Cyberpunk 2077 een gigantische open wereld is (groter dan The Witcher 3). Ik kan ook niet wachten om de game uit te proberen. Jammer dat ik geen keuze heb."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • dacht ik al een nextgen game dus voor de ps5 en xbox 2 ofzo. was al te mooi om waar te zijn. deze game gaat ook voor de huidige consoles verschijnen maar reken dan maar niet op al dit grafisch geweld. haal hem wel op de ps5 die komt wel rond 2020/21 uit
 • @dimitrios006

  Tussengen ja waarschijnlijk
 • Ik haal dit waarschijnlijk wel op de PC, zal ik de komende jaren toch wel nodig hebben.
 • Games zonder laadschermen. Heerlijk!
 • Komt deze ook op ps?
 • RIP sony en microsoft, denk persoonlijk dat de PS5 en Xbox >insert akward name< gelijke specs zullen hebben ( of minder)

  Tegen die tijd is er al weer zoveel nieuwe hardware voor de PC ik kijk er zo veel naar uit deze game. Denk dat ik dan gelijk tegen die tijd me GPU upgrade.
 • @tipederasi

  De PlayStation heeft meer te bieden dan alleen maar third party titels. De Xbox is ideaal voor mensen die geen geld willen geven aan een gamepc en een te grote vriendelijst hebben opgebouwd. Hun goed recht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren