1. Verborgen boodschap over dlc in Cyberpunk 2077-trailer gevonden

Verborgen boodschap over dlc in Cyberpunk 2077-trailer gevonden

Er komt zowel betaalde als gratis dlc uit

In de lanceringstrailer van Cyberpunk 2077 zit een verborgen boodschap over aankomende uitbreidingen.

Aan het einde van de trailer is kort een tekstbericht te zien. Na een dankwoord aan de fans, wordt er gepraat over aankomende dlc - een onderwerp waar CD Projekt Red voorheen nauwelijks informatie over heeft gegeven.

"We willen nog geen specifieke details geven, maar we hebben veel geleerd van (The Witcher 3-uitbreidingen) Hearts of Stone en Blood and Wine", zo leest het bericht. "Onze geplande uitbreidingen nemen je dieper mee in de wereld van Cyberpunk 2077 en bevatten uitgebreide, verhaal gedreven content waarin je moeilijke keuzes moet maken tijdens impactvolle situaties die je niet snel vergeet." Meer details over de betaalde uitbreidingen zijn er nog niet.

Naast betaalde dlc wordt er ook informatie gegeven over de gratis dlc. "Begin 2021 gaat eerst het gratis dlc-programma van start. Net zoals in The Witcher 3 kun je een assortiment aan gratis dlc-pakketten verwachten met daarin veel coole dingen die nog meer leven in de deze donkere toekomst injecteren."

Cyberpunk 2077 is vanaf vandaag beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 8: "Als je eenmaal doorhebt dat Cyberpunk ‘gewoon’ een openwereld-rpg is, zie je dat de ooit mythische belofte van next-gen gamen niets meer en niets minder is dan een heel plezierig buffet van spannende missies met zeer competente spelsystemen. Cyberpunk 2077 biedt niets wat we niet eerder hebben gezien, behalve de fantastische graphics. Keanu Reeves’ personage Johnny Silverhand tilt het hoofdverhaal ver boven de middenmoot uit en de vrijheid om elke missie naar eigen smaak aan te pakken is goed uitgewerkt. Verder is Cyberpunk 2077 ‘gewoon’ een heel erg goede rpg."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Net het eerste half uur gespeeld. Blown away. Voorlopig speel ik met Ray Tracing uit met alles op Ultra op 4k op m'n RTX 3080. Smooth 60 fps. RT is op dit moment een te grote hit op performance die het niet waard is. Vooral tijdens rondrijden in de stad dropped de framerate naar onder 50fps zelfs met een x aantal settings naar medium gezet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren