1. Cyberpunk 2077 wordt niet meer uitgesteld

Cyberpunk 2077 wordt niet meer uitgesteld

Releasedatum staat vast

Er is geen risico dat Cyberpunk 2077 nog verder wordt uitgesteld. Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt Red aangegeven tijdens een gesprek met investeerders.

De game zou in eerste instantie in april van dit jaar uitkomen, maar werd uitgesteld naar 19 november. Volgens de ontwikkelaar verloopt de optimalisatie goed en ziet de game er prachtig uit. Het team is dicht bij een voltooide versie die ter certificatie kan worden ingestuurd. "19 november is de enige dag die we hebben en we zullen leveren", zegt CEO Adam Kiciński.

Er werd nog meer informatie gedeeld tijdens het gesprek. Zo zal de multiplayer wel microtransacties krijgen, maar zullen die niet agressief zijn en zal de ontwikkelaar fans eerlijk behandelen. Ook zou het verhaal drie keer groter zijn dan dat van The Witcher 3 en komt er geen publieke bèta.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Dus op de series x is het toch net iets beter dan op de one x in het begin.
  • Fantastisch, zeg! Ik kijk erg uit naar deze game!
  • Wel grappig dat dit tegenwoordig nieuws moet zijn.
  • Jemig! Haal die gekke shit ff weg jongens, lililala ga normaal geld verdienen, zoek een baan of blijf op plekken waar dit soort content kan en mag. Niet op psn of gamesites. Zitten ook kinderen op hé.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren