1. Multiplayer-modus nu speelbaar in Daemon X Machina

Multiplayer-modus nu speelbaar in Daemon X Machina

Roadmap toont nog meer content-updates

In de aankomende paar maanden verschijnen er een flink wat content-updates voor Daemon X Machina. De eerste update brengt een competitieve multiplayer-functie naar de mech shooter.

De eerste update introduceert direct een interessante nieuwe game-modus. Deze PvP-modus kan worden gespeeld in één tegen één-format en in een twee tegen twee-format. Er zijn ook een aantal nieuwe premies beschikbaar en daarnaast wordt er een nieuw leaderboard aan de game toegevoegd.

Nintendo heeft een roadmap vrijgegeven waarin precies staat wat er allemaal aan de game wordt toegevoegd. Deze roadmap was eerder al in het Japans onthuld, maar het is nu duidelijk dat al deze updates ook voor Europa verschijnen.

In de roadmap zien we dat de multiplayer-update al gelanceerd is en dat er naast deze update, nog drie keer extra content aan de game wordt toegevoegd. Begin november verschijnt er een update met een speciaal thema en eind november worden er speciale co-op-missies aan de game toegevoegd, samen met nieuwe uitrustingen en wapens. De laatste update voegt wederom nieuwe wapens, uitrustingen en missies toe.

Daemon X Machina wordt geproduceerd door Kenichiro Tsukuda, de man achter Armored Core 2 en 3. Yusuke Kozaki, de character designer van No More Heroes en Fire Emblem, helpt ook een handje mee. Ook Shoji Kawamori neemt deel aan de ontwikkeling. Hij staat tevens bekend om de Armored Core-reeks en heeft ook diverse mechs ontworpen voor anime.

Daemon X Machina is reeds verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren