1. Rhino staat centraal in Spider-Man's Daily Bugle

Rhino staat centraal in Spider-Man's Daily Bugle

Komt Crusher Hogan eventueel naar de game?

Er is een tweede versie van de Daily Bugle verschenen. Deze krant wordt in samenwerking met PlayStation, Marvel, en Insomniac Games uitgebracht. Dit is inmiddels de tweede uitgave van de online krant die ook voorkomt in Spider-Man-games, -films en -comics. De eerste editie werd tijdens de E3 online geplaatst en een fysieke versie werd uitgedeeld. In deze tweede editie staat de vijand Rhino centraal en wordt er gehint dat Crusher Hogan eventueel in aankomende game voor komt.

In de krant staat beschreven hoe Spider-Man een (fictief) gevecht aan ging met Rhino.

"Spider-Man ultimately subdued the horned hot-head, but only after the destructive duo razed an entire city block and pulverized the city’s beloved ice rink," staat in de krant. "Now that Rhino has been shipped off to the Raft, New York City’s maximum-security prison, one question remains: will taxpayers pick up the multimillion-dollar tab for Spidey’s latest damage?"

Rhino Spider-Man
Rhino

In de krant staat ook een advertentie van worstelaar Crusher Hogan. Wie het langer dan drie minuten met de worstelaar volhoudt krijgt volgens de advertentie honderd dollar. Crusher Hogan is een worstelaar waartegen Spider-Man voor het eerst zijn krachten heeft gebruikt. De aanwezigheid van Hogan is vooralsnog niet door PlayStation, Marvel of Insomniac Game aangekondigd. Waarschijnlijk hint dit naar een verschijning van de worstelaar in de game.

De aankondiging van de krant ging via een Tweet waarin ook het klassieke kostuum van Spider-Man werd uitgelicht. In trailers en gameplay-video's die eerder langskwamen, is namelijk alleen Spider-Man te zien in een nieuwer outfit.

Spider-Man is 7 september exclusief beschikbaar voor de PS4.

Crusher Hogan
advertentie in de online versie van de Daily Bugle

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Kan niet wachten!!
  • Heel tof !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren