1. Danny DeVito's stem was getest voor Detective Pikachu

Danny DeVito's stem was getest voor Detective Pikachu

De producenten vonden echter de stem van Ryan Reynolds beter passen

Voor de fans die wilden dat Danny DeVito de stem van Pikachu zou inspreken voor Detective Pikachu de game is er semi goed nieuws. De stem van de acteur is namelijk zeker getest voor de film. Helaas bleek deze niet goed te passen.

De makers van de Detective Pikachu-film hebben, tijdens de ontwikkeling van de animaties en om het uitkiezen van de juiste acteur te assisteren, de stem van de acteur Danny DeVito gebruikt. De opnames hiervan zijn echter nooit naar buiten gekomen en het was meer bedoeld als grap. Het visuele effecten team geeft aan dat ze DeVito’s stem uit It's Always Sunny in Philadelphia hebben ze gebruikt.

“We wisten natuurlijk hoe Pikachu eruit ging zien. Bij dat beeld hebben we verschillende acteurs getest en iets klikte gewoon bij Ryan Reynolds”, zegt Greg Baxter, producent van de visuele effecten voor de film. “Het is niet iets wat je verwacht, want hij blijft maar praten en grappen. Je verwacht gewoon niet zulke sarcastische uitspraken bij zo’n schattig beest.”

Detective Pikachu

Dat DeVito getest is voor de film is een schrale troost voor de fans die in 2016 massaal een petitie ondertekenden om DeVito’s stem in de Detective Pikachu-game te krijgen. De petitie heeft vandaag de dag 51,143 ondertekeningen, maar is wel gesloten.

Het is achteraf misschien goed nieuws dat Ryan Reynolds de stem van Pikachu in gaat spreken. De acteur doet namelijk aan method acting en gaat volgens de parodie, die Reynolds op Twitter plaatste, volledig op in zijn rol. Hoeveel acteurs precies zijn getest voor de film wil Baxter niet vrijgeven, maar zodra Reynolds stem gebruikt werd was het volgens Baxter game over. “Het was geweldig”, zegt hij.

Nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet even de laatste trailer te checken!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren