1. Dante's Inferno en Ruse nu speelbaar op Xbox One

Dante's Inferno en Ruse nu speelbaar op Xbox One

Dante's Inferno en Ruse nu speelbaar op Xbox One

De Xbox 360-versies van de games Dante's Inferno en Ruse zijn nu speelbaar op Xbox One.
De games kunnen op Xbox One gespeeld worden door de originele Xbox 360-disks in de console te doen, of door ze opnieuw te downloaden via Xbox Live.


Dante's Inferno werd ontwikkeld door Dead Space-studio Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts, en draait om actie in de negen cirkels van de hel. De game is qua gameplay vergelijkbaar met de God of War-reeks, al komt Dante's Inferno er qua kwaliteit volgens de meeste spelers en critici niet bij in de buurt.

Ubisoft's Ruse verscheen oorspronkelijk in 2010 en biedt real-time strategy in Nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Spelers moeten hun units op het slagveld managen om zo de vijand te verslaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Bijzonder dat ik door oude games die ik al gespeeld heb, toch geprikkeld word om deze te willen halen(dante's inferno). Terwijl er zoveel games zijn die ik nog wil halen.. laat staan nog moet uitspelen.
  • Dante's Inferno is best een prima game. Speelt prima, toffe setting en een paar leuke ideeën. Jammer dat we na Inferno naar alle waarschijnlijkheid nooit Purgatorio en Paradiso gaan zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren