1. Hunted is eerste dlc-episode voor Assassin's Creed Odyssey

Hunted is eerste dlc-episode voor Assassin's Creed Odyssey

Legacy of the First Blade komt op 4 december uit

Volgende week brengt Ubisoft de eerste episode van de Assassin's Creed Odyssey dlc-uitbreiding uit genaamd, Hunted. Deze eerste episode is onderdeel van de drie-delige Legacy of the First Blade uitbreiding. Hunted komt 4 december uit.

Hunted vertelt het verhaal van Darius, de eerste huurmoordenaar uit de Assassin's Creed-franchise. Ook komt de speler oog in oog met eerdere bekende vijanden uit de franchise. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

De overige twee episodes Shadow Heritage en Bloodline worden naar verwachting uitgebracht in de lente van 2019.

Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Geen tijd voor AC in December. Al mijn tijd gaat naar Final Fantasy VIII en Red Dead Online in december. Maar in januari ga ik dit zeer zeker spelen.
 • @Meta_coola

  Te veel toffe games voor de vrije tijd die je hebt.
 • Ik moet Odyssey nog spelen en word niet graag gespoiled, maar als Darius de eerst huurmoordenaar is van de Creed wat is Bayek dan?
 • @kansloze010

  De gene die de broederschap heeft gecreëerd zoals hij is in de tijd van Altair is . Maar Darius is de echte proto Assassin.

  Aya zegt ook tegen Bayek op het moment dat ze de hidden blade aan hem heeft : "dit is het mes waarmee Darius, Xerses heeft vermoord"
 • @Meta_coola Awesome dan toch snel origins effe uitspelen nog voor ik aan oddyssey ga beginnen.
 • @xcollin Die fundering is zelfs al gelegd in Assassin's Creed II (of was het Brotherhood? Coola weet dit soort dingen). Daarin kun je beelden vinden van o.a Altair, Amunet (de naam die Aya, Bayeks vrouw aanneemt) en Darius, die als eerste een hidden blade hanteerde. Er staan nog een paar gasten tussen die worden gezien als 'voorlopers van de Assassins', net zoals Darius. Erg cool dat Ubisoft daar nu eindelijk iets mee gaat doen ;-)
 • @Lars Cornelis

  Is inderdaad in deel 2 , in Monteriggioni onder villa Auditore. de 6 zegels die je vind in de tombes berhoren elk tot één van de proto assassins ( Amunet, Darius, Iltani, Wei Yu, Leonius en Qulan Gal. Eerst genoemde is samen met Bayek de bedenker van de Assassin brotherhood zoals we het kennen van het éérste deel. De twee laatst genoemde zijn respectievelijk de eerste Assassin van Rome en een Assassin die samen heeft gewerkt met Altair's zoon Darim. De overige vier opereerde voor dat de brotherhood bestond)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren