1. Dark Souls-franchise is 27 miljoen keer verkocht

Dark Souls-franchise is 27 miljoen keer verkocht

Praise the sun!

Wereldwijd zijn er 27 miljoen games uit de Dark Souls-franchise over de toonbank gegaan.

Dat heeft FromSoftware aangekondigd. Dat zijn twee miljoen exemplaren meer dan in juni 2019, de vorige keer dat de ontwikkelaar de verkoopcijfers van de franchise onthulde.

In 2011 verscheen Dark Souls, een spiritueel vervolg op het in 2009 verschenen Demon's Souls. Er zijn inmiddels drie delen en een remaster verschenen in deze uitdagende franchise. Daarnaast heeft FromSoftware ook andere games uitgebracht die soortgelijke, uitdagende gameplay bieden, maar niet onder de Dark Souls-reeks vallen, zoals Sekiro: Shadows Die Twice. Op dit moment werkt men aan Elden Ring.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De eerste twee Dark Souls deden me helemaal niks. Zag er in mijn ogen uit als de meest generieke game ooit, waar de art direction alleen bestond uit het woord grijs. En dan oneerlijk moeilijk.

    Maar na Bloodborne en Dark Souls 3 kwam er wat meer eigen smoel en heb ik deel 3 geprobeerd. Een geweldige game. Het leren van elke fout en uiteindelijk overwinnen voelt als geen andere game. Nog steeds de behoefte niet om terug te gaan naar eerdere delen, maar sindsdien snap ik de waardering die From Software krijgt. Praise the sun!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren