1. Dark Souls-maker heeft interesse in battle royale-genre

Dark Souls-maker heeft interesse in battle royale-genre

'Als wij het zouden doen, zou het wel een beetje anders worden'

FromSoftware-directeur Hidetaka Miyazaki geeft aan interesse te hebben in het battle royale-genre.

In een recent interview met The Telegraph, werd de directeur gevraagd over de mogelijkheid dat de ontwikkelaar van Dark Souls en het aankomende Sekiro: Shadows Die Twice ooit een battle royale-game gaat maken.

"Er is altijd de mogelijkheid", vertelt hij. "Deze games zijn erg leuk. En we zijn geïnteresseerd in de patronen die er mee gemaakt worden. Als wij het zouden doen, zou het wel een beetje anders worden! Maar we zijn zeker geïnteresseerd en er is zeker een mogelijkheid in de toekomst. We zouden het geweldig vinden om ooit een poging te wagen."

Het battle royale-genre wordt steeds uitgebreider en vloeit voort in diverse genres, van shooters als Fortnite en Apex Legends, tot puzzelgames als Tetris 99.

Dark Souls Remastered

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lekker origineel.

    Al denk ik wel dat zij er idd iets speciaals van kunnen maken. Maar dit genre is in het game landschap zo royaal aanwezig, dat ik er voorlopig echt geen nieuwe games aan toegevoegd hoef zien te worden. Leuk genre, maar ben er wat klaar mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren