1. Dark Souls Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

Dark Souls Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

De drie Dark Souls-games verzameld

Er komt een Dark Souls Trilogy naar PlayStation 4 en Xbox One.

Het pakket bevat de drie games, elk op een aparte disk. De eerste Dark Souls-game is daarbij de remaster van het spel. Daarnaast zitten Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades Edition in het pakket - oftewel de complete versies van elke game, inclusief alle dlc.

De trilogie verschijnt op 19 oktober op PlayStation 4 en Xbox One. Opvallend genoeg is er geen Switch-versie aangekondigd. De remaster van het eerste deel, dat eerder dit jaar al op andere platformen verscheen, komt op 19 oktober wel uit op de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Een must-have voor nieuwkomers. Nu graag nog Demon's Souls and i'm happy
 • @adutchman
  Inderdaad, heb alle from software games gespeeld, Behalve demon souls. Maar volgens mij was het een PS3 exclusive, houd niet tegen dat ik graag een remake zie
 • Moet nog steeds een keer verder met Dark Souls 3. Dat is mijn backlog. De laatste tijd speel ik echter vaak korte sessies als ik ga gamen, dus dan vind ik het vaak zo'n drempel om Dark Souls op te starten. En ik ben op een punt waarop ik al minstens vijftien keer ben doodgegaan en dat is nog ergens redelijk in het begin.

  Maargoed, mijn ervaring bij de games is dat je in het begin even sterker moet worden en dat je er dan verderop gemakkelijker doorheen komt.
 • @Luigi1985
  Het maakt eigenlijk niet uit welke Dark Souls game je speelt………..vaak doodgaan doe je toch (ik wel in ieder geval). Maar het blijven unieke games vind ik.
 • Ah de welbekende dikke middelvinger naar Nintendo.

  namco, nu niet raar opkijken als dark souls voor de switch niet verkoopt als je op andere consoles (gratis) deel 2 en 3 erbij krijgt voor dezelfde prijs.
 • @Newgamessuck

  Dat zou kunnen. Maar ik denk toch dat je een beetje overdrijf. Dark Souls 2 en 3 zijn al jaren uit op de XBOX1/PS4 en 2 zwaardere games porten naar de Switch. Lijkt me niet echt verstandig na de *problemen?* van de eerste game.
 • @Newgamessuck
  Zou de beperkte opslag op de cartridges voor nu niet het probleem vormen dat de kosten voor een bundel met 3 games te gortig zou zijn? 64gb gamecartridges van Nintendo zijn van dit najaar verschoven naar 2019. Misschien dat er tegen die tijd een bundel uitkomt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren