1. First-person rpg Darkborn is niet meer in ontwikkeling

First-person rpg Darkborn is niet meer in ontwikkeling

Bekendgemaakt in een tweet

Darkborn, een rpg van de ontwikkelaar The Outsiders, is niet meer in ontwikkeling. De ontwikkelaar maakte dit bekend in een statement op Twitter.

Darkborn werd vorig jaar aangekondigd als de eerste game van de gamestudio The Outsiders. Darkborn is een Viking horrorgame, waar spelers als een klein monster spelen. Het monster wil wraak nemen op de mensheid om wat ze zijn familie hadden aangedaan. De game moest dit jaar uitkomen, maar nu heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat de game niet meer in ontwikkeling is.

De ontwikkelaar vertelt in hun verklaring dat ze in april nog een trailer uitbrachten, terwijl ze wisten dat de game werd geannuleerd. The Outsiders zegt alles gedaan te hebben om door te kunnen gaan, maar dat het helaas niet meer mogelijk was. De ontwikkelaar hoopt ooit nog naar de game terug te keren. Het volledige statement is hieronder te lezen.

The Outsiders geeft aan bezig te zijn met een ander project. Over welke game het gaat is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren