1. Zombiegame Darksburg komt naar Early Access

Zombiegame Darksburg komt naar Early Access

Nieuwe game van ontwikkelaar Northgard

De zombiegame Darksburg gaat volgende week in Early Access op Steam. Dat maakte ontwikkelaar Shiro Games onlangs bekend.

Het was de bedoeling dat Darksburg vorig jaar al uitkwam, maar de game werd uitgesteld naar 2020. Nu heeft ontwikkelaar Shiro Games bekendgemaakt dat de game vanaf volgende week beschikbaar is als Early Access-titel via Steam. Shiro Games is onder andere bekend van de game Northgard en Evoland.

Darksburg speelt zich af in een middeleeuws dorpje dat geteisterd wordt door zombies. De overlevenden in het dorp moeten zich zien te redden met de beperkte middelen die ze hebben. Wanneer de game officieel uitkomt is nog niet bekend. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren