1. Dataminer vindt bestanden die hinten naar wk-uitbreiding in Fifa 18

Dataminer vindt bestanden die hinten naar wk-uitbreiding in Fifa 18

Een dataminer heeft bestanden gevonden in Fifa 18 die lijken te verwijzen naar een speciale uitbreiding voor het WK. Het wereldkampioenschap voetbal begint op 16 juni in Rusland.

De regel code die de dataminer heeft gevonden is 'freeworldcup: Free FIFA World Cup Pack™'

Het is niet de eerste keer dat er naar de WK-uitbreiding voor Fifa 18 wordt verwezen. In december van vorig jaar vertelde de Spaanse sportverslaggever Manolo Lama tegen Radio COPE dat hij commentaar moest in spreken voor een Fifa WK 2018-uitbreiding.

Electronic Arts is nog niet officieel ingegaan op de geruchten over een eventuele WK 2018-uitbreiding.

FIFA 14 WK uitbreiding

Tijdens het afgelopen WK voetbal, wat in 2014 plaatsvond, bracht EA een gratis update voor Fifa 14 Ultimate Team. Dit was een World Cup-modus waar spelers hun eigen team konden samenstellen met alle 32 nationale elftallen die deelnamen aan het toernooi. Deze uitbreiding kwam eind mei 2014 naar de game. Als die lancering een indicatie is voor de WK-uitbreiding van dit jaar, moeten we dus nog heel even geduld hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • R.I.P. FIFA

    FIFA World Cup 2010 blijft de allerleukste FIFA imo. 199 nationale elftallen en een kwalificatiemodus.

    Sinds die FUT hype is het bergaf gegaan met FIFA.

    :(
  • Vooral de sfeer en die challenges zijn me bijgebleven, was een leuk spel inderdaad, maar snap de keuze voor een dergelijke uitbreiding boven een apart spel wel van EA.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren