1. Dataminer vindt alternatief einde in Dark Souls 3

Dataminer vindt alternatief einde in Dark Souls 3

In een serie tweets wijst dataminer Lance McDonald erop dat Pontiff Sulyvahn in eerste instantie was bedoeld als de final boss in Dark Souls 3 en niet Soul of Cinder. Later is Pontiff Sulyvahn als final boss fight dus geschrapt uit het spel.

De ontmoeting met Pontiff Sulyvahn zou volgens de bestanden moeten plaatsvinden in een onbekend deel van Untended Graves en niet in Kiln of the First Flame.

Unantended Graves is een optioneel gebied dat kan worden vrijgespeeld na een gevecht met Oceiros the Consumed King. Unantended Graves lijkt erg op de eerste gebieden, Cemetery of Ash en Firelink Shrine.

Pontiff Sulyvahn is in de huidige officiële versie van Dark Souls 3 een verplichte boss die je moet verslaan om het spel uit te spelen. Je komt hem tegen in Irithyll of the Boreal Valley.

Dark Souls 3 area map
Alle gebieden in Dark Souls 3

"Dark Souls 3 originally ended in the Untended Graves, but it wasn't the night-time version, there was third version, the last boss you originally fought there was later renamed to 'Pontiff Sullivahn' and moved to a different map, but Sullivahn was absolutely the last boss", aldus Lance McDonald.

Lance Mcdonald is een indie game-ontwikkelaar die hiervoor veel content van Bloodborne uit elkaar heeft gepluisd. Door dieper in te gaan op bestanden krijgt McDonald het voor elkaar om secties van Bloodborne te spelen die geschrapt zijn uit het spel.

De eerste Dark Souls wordt nu geremastered. Voor de pc, PS4 en Xbox One is de game 25 mei beschikbaar. Bandai Namco liet afgelopen woesndag weten dat de game voor de Nintendo Switch wordt uitgesteld tot "deze zomer".

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Cool.
    En ik kan nie w88 op de remaster.
    Dat wordt een mooie herbeleving.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren