1. Dataminer vindt bestanden voor verborgen missies in Cyberpunk 2077

Dataminer vindt bestanden voor verborgen missies in Cyberpunk 2077

Wellicht voor een dlc

Een dataminer heeft een aantal missies gevonden in de bestanden van Cyberpunk 2077 die lijken te wijzen op dlc.

Dataminer romulus_is_here heeft een aantal interessante titelnamen gevonden in de onlangs verschenen bestanden van de 1.2 patch van Cyberpunk 2077. De bestandsnamen lijken namelijk te verwijzen naar de eerste uitbreiding van de game. 

Het gaat hier om geheime missies voor de Street-levensweg, met als naam 'episode one'. Volgens de dataminer bestaan de hoofdmissies van Cyberpunk 2077 normaliter uit drie categorieën, en vallen de nieuwe bestanden hier buiten. De gebruikelijke categorieën worden genummerd van q000 tot q204.

Romulus beweert echter bestanden gevonden te hebben met een andere nummeringen, bijvoorbeeld q301. De dataminer is ervan overtuigd dat deze bestanden bedoeld zijn voor de eerste uitbreiding van de game. 

De 1.2 update van Cyberpunk 2077 is nu live en pakt onder andere het plotseling verschijnen van politie op daken aan. Hier kan je alle verbeteringen en toevoegingen bekijken.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren