1. Namen van multiplayermaps in geheime Call of Duty-demo ontdekt

Namen van multiplayermaps in geheime Call of Duty-demo ontdekt

Ook namen van campagnemissies zijn mogelijk gelekt

Dataminers hebben in de recent ontdekte Call of Duty-demo namen van multiplayermaps gevonden.

Eerder wisten enkele spelers de mysterieuze The Red Door-demo op te starten. Dat bleek men naar een titelscherm voor een game genaamd 'Call of Duty: Black Ops CIA' te brengen. Meer was er in de demo niet te doen - spelers hebben daar een disk of een speciaal account voor nodig - maar dataminers hebben nu wel informatie uit de demo gehaald.

Zo heeft men de namen van mogelijke multiplayermaps gevonden, waaronder 'KGB', 'Miami', 'Black Sea' en 'Moscow'. Ook de naam 'Tank' kwam er in voor. Eerder dit jaar lekte er al pre-alfa gameplay van een mogelijke Call of Duty-map genaamd Tank.

Verder vond men ook namen voor campagnemissies, zoals 'Prisoner', 'Armada' en 'Stakeout'. Ook zijn er een aantal woorden gelinkt aan Warzone gevonden, waaronder 'Duga' en 'Forest'. Tot slot is het woord 'silver' gevonden, dat gerelateerd zou zijn aan de Zombies-modus.

Normaliter is rond deze tijd al bekend wat de nieuwe Call of Duty-game dit najaar gaat worden. Het spel is echter nog niet onthuld - mogelijk wacht Activision Blizzard op het juiste moment.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Waar mensen zich toch druk om kunnen maken dat je de naam van een map te weten zou zijn gekomen. Wacht gewoon op de aankondiging van het spel en als het spel uitkomt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren