1. Dataminers vinden bewijs voor respawn in Fortnite

Dataminers vinden bewijs voor respawn in Fortnite

De 'Second Chance Van' zou binnenkort toegevoegd worden

Dataminers hebben een zogenaamde Second Chance Van ontdekt in de code van Fortnite. Dit kan betekenen dat respawnen naar de game komt.

Via Twitter-kanaal FortTory dook een video op van verschillende audiobestanden die de naam 'SC_' dragen, wat volgens het kanaal staat voor 'Second Chance'. De audiobestanden bevatten onder andere geluiden van een hologram en een energiestraal.

In een latere tweet onthult een map met afbeeldingen dat de audiobestanden inderdaad staan een 'Second Chance Van.' Op de afbeelding hieronder is een blauwe bus te zien met een hologram van een Fortnite-personage. De bus heeft veel weg van de Respawn Beacons uit Apex Legends, waarop de feature is gebaseerd. In Apex kunnen spelers dode teamgenoten tot leven wekken door hun banner naar de dichtstbijzijnde Respawn Beacon te brengen.

Fortnite

Op dit moment heeft Epic Games nog niet bevestigd dat respawnen naar Fortnite komt. Eerder gaf de ontwikkelaar aan dat respawnen niet uitgesloten wordt, evenals het ping-systeem uit Apex Legends. Deze laatste feature is met Season 8 ingevoerd.

Season 8 van Fortnite ging vorig week van start. Bob vertelt je alles over het nieuwe seizoen in zijn feature.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren