1. Dating sim Dream Daddy krijgt een comicserie

Dating sim Dream Daddy krijgt een comicserie

Comicserie bestaat uit vijf delen

Dream Daddy: A Dad Dating Simulator krijgt zijn eigen comicserie. Het eerste deel is nu beschikbaar in digitale en fysieke vorm.

De game Dream Daddy werd vorig jaar uitgebracht door de YouTubers GameGrumps. De game werd goed ontvangen door het publiek en gaf een kijkje in het leven van een vader die andere vaders datet. In de game speelt de speler als een aanpasbare alleenstaande vader die met zijn dochtertje verhuist naar de fictieve stad Maple Bay. Daar ontmoet hij verschillende andere vaders.

De uitgever van de comicserie, Oni Press, focust zich op vijf verschillende delen die allemaal draaien om één van de personages in de originele game die de speler kan daten én toont het verhaal van een potentiële liefde.

Dream Daddy

Het eerste deel van de serie, geschreven door Wendy Xu met illustraties van Ryan Maniulit, gaat over het personage Craig Cahn. Hij wordt ook wel gezien als de fitness-vader in de game en gaat met het hoofdpersonage mee naar een reünie van de universiteit. De titel van het eerste deel is Much Abird About Nothing en is verkrijgbaar bij onder andere Steam en (voor fysieke versies) op de website van Oni Press.

Ook zijn de verschijningsdata voor de andere vier delen bekend. Deel twee komt uit op 26 september en draait om 'goth dad' Damien. Het derde deel verschijnt op 24 oktober en gaat om de 'rival dad' Brian. Het vierde deel is op 21 november beschikbaar en toont het personage Joseph, de zogenoemde 'cool youth minister dad'. Als laatst verschijnt op 19 december het vijfde deel met 'teacher dad' Hugo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren