1. Datum Pokémon Go Fest 2020 onthuld

Datum Pokémon Go Fest 2020 onthuld

Dit jaar gewoon vanuit huis

De datum voor Pokémon Go Fest 2020 is bekendgemaakt. Het evenement gaat 25 juli van start en duurt tot 26 juli.

In een blogpostlaat ontwikkelaar Niantic weten dat het weekend gevuld gaat zijn met de nodige activiteiten. Zo kunnen spelers een weekend verwachten van bonussen, speciale research-missies en kunnen er natuurlijk ook de nodige pokémon gevangen worden.

Dit jaar vindt het Pokémon Go Fest voor het eerst in zijn geheel digitaal plaats, dit vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Dat het evenement digitaal is, betekent ook dat iedereen ter wereld vanuit huis mee kan doen, mits ze een ticket hebben. Verder heeft Niantic aangekondigd dat iedereen met een ticket automatisch toegang krijgt tot beide dagen van het Pokémon Go Fest. Meer informatie over de hoeveelheid beschikbare tickets wordt binnenkort bekendgemaakt.

Meer informatie over het Pokémon Go Fest gaat Niantic in de loop van de aankomende weken bekendmaken. Pokémon Go is nu beschikbaar op Android en iOS.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren