1. Datum van Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta gelekt

Datum van Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta gelekt

De bèta moet op 8 oktober beginnen

Via diverse bronnen is nu bekend wanneer de multiplayerbèta van Call of Duty: Black Ops Cold War begint: op 8 oktober.

De datum lekte uit via de in-game winkel van Modern Warfare, waarna de datum ook via de in-game winkel van Call of Duty: WW2 werd gedeeld. Volgens die beschrijving gaat het om vroege toegang tot de open bèta voor spelers die de PS4-versie hebben gereserveerd. Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren lanceert de bèta hoogstwaarschijnlijk pas later op andere systemen.

Mocht de bètaplanning precies hetzelfde als de afgelopen jaren verlopen, dan is het weekend van 8 en 9 oktober alleen weggelegd voor PS4-gamers die het spel hebben gereserveerd. Een open bèta voor iedereen op PlayStation 4 volgt dan op 10 en 11 oktober. De weekenden daarna komt de bèta ook beschikbaar op pc en Xbox One. Deze data zijn echter niet officieel bevestigd door Activision.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Die backward compatibility stemt me dan wel weer goed. Tenminste ik neem aan dat ze bedoelen dat je dan het PS4 spel kan spelen op de PS5 om bedoelen ze de upgrade? Want zo wordt het niet benoemd.

    Ben benieuwd of ze nog gaan onthullen of alle PS4 spellen direct speelbaar zijn op de PS5.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren