1. Dave Bautista wil rol in Gears-film, krijgt hem niet

Dave Bautista wil rol in Gears-film, krijgt hem niet

Maar het mag niet zo zijn

Acteur Dave Bautista zou graag in de aankomende Gears of War-verfilming spelen, maar ondanks dat hij alles geprobeerd zegt te hebben, zit het er niet in.

"Ze luisteren... en het boeit ze helemaal niets! Maar bedankt voor de support. Geloof mij wanneer ik zeg dat ik alles heb geprobeerd om dit voor elkaar te krijgen", zo laat Bautista weten op Twitter. Hij reageert op een tweet waarin iemand hoopt dat Bautista de hoofdrol krijgt in een Gears-film.

Er wordt op dit moment gewerkt aan een film gebaseerd op Gears of War. Het project heeft nog een lange weg te gaan, en een cast is nog niet bekend. Veel fans vinden Bautista door zijn uiterlijk perfect voor de rol van hoofdpersonage Marcus Fenix. Fenix zit echter helemaal niet in de film; in plaats daarvan toont de film een soort alternatief universum, los van de games.

Bautista is een voormalige worstelaar en acteur, die tegenwoordig vooral bekend is om zijn rol als Drax the Destroyer in de Guardians of the Galaxy-films.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Fenix zit echter helemaal niet in de film; in plaats daarvan toont de film een soort alternatief universum, los van de games.

    Pass. Ik krijg hier echt een Resident Evil film gevoel bij.

    Exact de reden waarom film gebaseerd op games ruk zijn. Ze blijven de canon niet trouw. Iedereen is uiteindelijk dan teleurgesteld.
  • @Ramirez

    Klopt niet helemaal. De personages kunnen wel gewoon in de film voorkomen, alleen heeft het verhaal van de film geen invloed op dat van de games en vice versa. Maar de film gaat dus wel over de bekende personages. Dit heeft Rod Ferguson verteld in een podcast van IGN.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren