1. Day one patch voor Sea of Thieves is letterlijk ooglapje

Day one patch voor Sea of Thieves is letterlijk ooglapje

Har har har

Rare laat weten dat Sea of Thieves een Day one patch heeft. Letterlijk: mensen die de game al meteen spelen ontvangen een ooglapje met een 1 er op in de piratengame.
Daarmee speelt ontwikkelaar Rare met de nodige humor in op het feit dat alle games tegenwoordig een patch nodig hebben wanneer ze uitkomen. Gamers die voor 29 maart het spel spelen kunnen voor één goudstuk de 'Day one patch' kopen. Dit ooglapje kan vervolgens gedragen worden door het personage van de speler.


Sea of Thieves is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One en Windows 10.

"Het voelt goed om eindelijk weer eens te kunnen praten over een Rare-game, en het is wel zo fijn dat de ontwikkelaar zijn typische Britse humor al meteen laat gelden via deze unieke 'Day one patch'. Welkom terug Rare, hopelijk hoeven we niet zo lang meer te wachten op jullie volgende game!" - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lol!
  • Geniaal :D
  • Dit is mooie humor!
  • Haha nice one!
  • Las dit gisteren! Echt (oude) Rare humor! Top! :D
  • Vermaak mij er prima mee. Toffe game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren