1. Gratis downloadbare content voor Days Gone aangekondigd

Gratis downloadbare content voor Days Gone aangekondigd

Waaronder een uitdagende moeilijkheidsgraad

Days Gone krijgt in juni gratis downloadbare content, zo laat Sony weten.

In juni komt er onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de game uit genaamd Survival. Deze maakt het spel niet alleen moeilijker, het schakelt ook de fast travel-optie, de radar en de map uit. Wel kunnen spelers nieuwe trophies verdienen in deze modus.

In juni worden er tevens wekelijks nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd. Ook verschijnen er nieuwe motors en nieuwe groepen freakers ('hordes'). Sony is van plan de komende weken meer details over de dlc bekend te maken.

Days Gone is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4. In het spel is de wereld getroffen door een pandemie die overlevenden naar het wildernis trokken om veilig te blijven van de zogenoemde 'freakers'. Als spelers moet je zien te overleven in de wildernis van de Amerikaanse staat Oregon. De speler moet met name via motor reizen naar verschillende locaties om in leven te blijven.

Days Gone

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Vrees met grote vrezen voor de kwaliteit van dit spel.
  • Komt morgen al uit toch? Wanneer komt de review?
  • @Soon.

    om 2 uur.
  • @legogamingfan
    Das nu! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren