1. Release DC Flash-film uitgesteld naar 2021

Release DC Flash-film uitgesteld naar 2021

Script nog niet klaar en tegenstrijdige werkschema's

Warner Bros. heeft kenbaar gemaakt dat de productie van DC Comics The Flash is uitgesteld naar eind 2019. Dit doordat het script nog niet af is en hoofdrolspeler Ezra Miller dan ook nog bezig is met de derde film van Fantastic Beasts.

De Flash-film had officieel nog geen groen licht gekregen van Warner Bros., maar stond wel op de planning en een script was al in de maak. Nu blijkt dat het script de deadline van maart 2019 niet gaat halen door meerdere redenen.

The Flash

Hoofdrolspeler van The Flash, Ezra Miller heeft in juli 2019 ook opnames van het derde deel van de Harry Potter-spin-off, 'Fantastic Beasts'. Zijn werkschema zou dan botsen met dat van The Flash. Als de productie van The Flash daadwerkelijk wordt gezet voor eind 2019, komt de film waarschijnlijk pas uit rond 2021.

Justice League

Warner Bros. heeft na de box-office teleurstelling van Justice League grote twijfels over de productie en voortgang van DC Comics-films. De Batman en Superman-films worden niet voorgezet door Warner Bros.. Nu Henry Cavill gestopt is als Superman, wordt verwacht dat er ook een nieuwe Batman-acteur komt. Warner Bros. heeft wel nieuwe DC Comics-films in de maak. Aquaman komt in december uit en volgend jaar het vervolg van Wonder Woman. Verder is een tweede Suicide Squad-film en een Joker-film met Joaquin Phoenix in de maak.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • The Batman is niet gecanceled.
  • @Ardyn Klopt, maar Ben Affleck gaat het niet meer doen.
  • elke keer als iets zie over een DC film die uitgesteld word, dan moet ik poepen.
  • DC is aan het klooien. Ze mogen wat leren van Marvel. Vooral de MCU zit best cool in elkaar

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren