1. DC Universe Online biedt gratis toegang tot 35 episodes

DC Universe Online biedt gratis toegang tot 35 episodes

Negenjarig bestaan wordt gevierd met cadeaus

Het negenjarig bestaan van DC Universe Online wordt gevierd met een gift voor bestaande en nieuwe spelers. Tot en met zeven februari zijn de episodes één tot en met vijfendertig gratis, zo wordt bekendgemaakt in een tweet.

DC Universe Online (DCUO) is een online multiplayer actie-game gecreëerd door Daybreak Game Company, Warner Bros. Interactive Entertainment en DC comics. Spelers creëren hun eigen held of slechterik en vechten samen met bekende personages uit het DC-universum. Het is in principe een gratis game, maar dat geldt niet voor de episodes waarmee spelers hun speelervaring kunnen verbreden.

De eerste vijfendertig episodes zijn vanaf nu gratis, tot en met zeven februari. Spelers kunnen deze episodes solo doorlopen of samen met een team en nemen het bijvoorbeeld op tegen Supergirl en Harley Quinn uit de jaren 1940. Spelers moeten wel minimaal leven 30 zijn om te mogen starten aan deze episodes. Nieuwe spelers moeten dus snel levelen als ze er nog op tijd bij willen zijn.

DC Universe Online is beschikbaar op pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren