1. De 15 coolste Amiibo

De 15 coolste Amiibo

Naast een stuiterend blij ei ben ik ook een verzamelaar. Een verzamelaar van Nintendo gerelateerde items, en dan met name Amiibo. Ik heb zelfs een hele Amiibomuur gebouwd vorig jaar. Met dit lijstje laat ik zien wat mijn 15 favoriete Amiibo zijn. Uiteraard mogen Pikachu en Waluigi niet in dit rijtje ontbreken, haha.

Hebben jullie ook Amiibo? Wat zijn jullie favoriete Amiibo? Ik ben wel blij dat ze niet meer uitgebracht worden met de frequentie van een jaar of twee geleden. Nu is het allemaal wat behapbaarder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

  • Ik heb er een paar; Peach, Yoshi, Toad, Charizard, Mario Wedding Suit. En ik heb de Skylanders/Amiibo combi's van Donkey Kong en Bowser.

    Ik zou er wel wat meer willen, maar vind het tegenvallen hoeveel je ze kan gebruiken in games. Ik dacht aan het begin dat je ze in allerlei games zou kunnen gebruiken, maar uiteindelijk zijn ze meestal maar voor één game, en dan nog voor een handjevol andere games unlocken ze skins ofzo.
  • Ik heb er 1.
    En daar blijft het voorlopig bij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren