1. De Aanradar - Een website vol met gratis indie games

De Aanradar - Een website vol met gratis indie games

Ja, daar zijn we weer, terug van nooit weggeweest. Vandaag hebben we weer twee verse Aanradars voor je: één digitale en één fysieke. Lucas vertelt namelijk waar je een website die bomvol met gratis indie games staat kan vinden en Martin legt aan je uit waarom jij dit jaar bij Gamescom moet zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Gamescom lijkt mij opzich wel leuk om ooit een keer mee te maken, alleen heb ik geen zin om die afstand af te leggen, alles is gewoon weg te ver maar ja dat is normaal als je in the edge of the world a.k.a. Middelburg woont.

  Mijn aanrader is overigens Disenchantment. Het is echt een geweldige serie (die overigens het cancelen van Korgoth of Barbaria semi verzacht) op sommige momenten wat safe maar je ziet op veel momenten toch ook wel de genialiteit van the Simpsons en futurama terug in deze serie.
 • Even totaal buiten het bericht om.
  Is het toevallig al bekend dat wanneer iemand op een andere bezoeker wilt reageren met alleen maar hoofdletters in zijn/haar naam dat dit voor problemen zorgt? Ik ben er zelf al door meerdere members op geattendeerd.
  Wellicht dat dit moeite is om uit te zoeken?
  Alvast bedankt IG!
 • @AWESOMEDUDE3 Ah, is het spamfilter die vindt all caps niet leuk. Heb 'm wat soepeler gezet, speciaal voor jou!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren