1. De Aanradar - Gemoderniseerde Game Boy Color!

De Aanradar - Gemoderniseerde Game Boy Color!

Vroegâh, althans, zo'n 20 jaar geleden, was het een lastige opgave om in het donker met je handheld te spelen. Met de technologie van tegenwoordig kun je je niet anders voorstellen, maar vroeger had de Game Boy Color geen backlight. Nu we er inmiddels achter zijn dat dat toch best prettig werkt kun je er ook zelf een in je retro handheld bouwen. Dat heeft Lucas ook gedaan, die deze week samen met Dennis twee tips voor je heeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Jullie zijn de beloofde link voor de Gameboy backlight vergeten.
  • @Kwolly Woeps, dat zijn we vergeten! Hier vind je alle producten waar ik het over had + instructies. Succes! https://handheldlegend.com/
  • Kijk Dennis dit is nou een goede aanrader. Godzilla is awesome ( behalve de eerste Amerikaanse versie dat is een verkrachting van alles wat Godzilla is)zelfs de mindere Toho Godzilla films zijn awesome. Ik heb een aantal films uit de Toho serie overigens ook gereviewed. Ooit ga van de overige films ook een review schrijven maar heb er voorlopig geen tijd voor.

    Overigens is Shin Godzilla ( de nieuwste Toho live action Godzilla film) zeer de moeite waard als je fan bent van Godzilla.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren