1. De Aanradar - Overload aan entertainment!

De Aanradar - Overload aan entertainment!

Het regent weer! "Goed voor de plantjes", aldus iedere (groot)vader ooit. Maar waar het óók goed voor is is het feit dat jij nu weer een goed excuus hebt om binnen achter een schermpje te zitten zonder dat je je daar schuldig om hoeft te voelen! Om je alvast een kickstart te geven hebben Dennis en Martin in de Aanradar weer twee tips (eigenlijk vier) voor je wat je allemaal moet checken zodat je in ieder geval tot het weer 40+ graden wordt geen reden hebt om je huis te verlaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

  • Dark tourist is idd een dikke aanrader. Hoor inderdaad goede verhalen over final space, binnenkort maar eens gaan bekijken.

    Enige aanrader die ik heb is The Meg een heerlijke ouderwetse B film. Qua reviews cijfers geen hoogstandje maar op het moment harkt hij wel de box office binnen.


    Zoals je bij de member content kan zien ben ik weer volop bezig met Godzilla, nu had jij @DennisMons het een keer over een godzilla comic welke was dat ookal weer ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren