1. De Aanradar - Wild Wild Country en The Man From Earth

De Aanradar - Wild Wild Country en The Man From Earth

Heb je je niet goed voorbereid op het verlengde weekend en zit je nu wanhopig zonder iets te kijken en bijna meegesleept naar je schoonfamilie voor een tweede Paasdiner? Zoek dan niet verder want Dennis en Wouter van Power Unlimited hebben twee geniale tips voor je waarmee je geheid de dag doorkomt (en een goed excuus hebt om niet naar je schoonfamilie te gaan).

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik heb ook nog wel een aanrader

  De Army of Darkness omnibussen ( ik zelf heb nu de eerste en de tweede en de derde komt deze maand mijn kant op) en Ash and the Army of Darkness van Dynamite Comics

  https://s25.postimg.org/iw938qjmn/DSC_0974.jpg


  Wat ik helemaal gek op The Evil Dead? nee hoor :P :P :D
 • Allebei zeer goede tips. The Man from Earth al lang geleden gezien. Echt een heel goede film. Min of meer een cult-classic.
  Wild, Wild Country heb ik gisteren afgekeken. Echt ook een aanrader en weer een geval waarbij de werkelijkheid weer vreemder en weirder blijkt dan fictie. Wat mij betreft met Netflix met meer van deze docu-series komen.
 • The man from earth is geweldig, het zou net zo goed een toneelstuk kunnen zijn geweest maar zeker een aanrader. Het tweede deel (door dezelfde maker) is overigens extreem slecht.
  Ik kijk momenteel met enorm veel plezier naar Final Space, leuker dan Star Wars.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren