1. Gameplay uit de Adventure-modus van Crash Team Racing

Gameplay uit de Adventure-modus van Crash Team Racing

Game komt op 21 juni uit

Net als in het origineel zit er ook inCrash Team Racing Nitro-Fueled een Adventure-modus, en een nieuwe gameplayvideo toont die uitgebreid.

Hoewel er in de originele versie van de game ook een Adventure-modus zat, zitten er in de remake nieuwe elementen. Spelers verkennen een map en proberen diverse uitdagingen te klaren, waarbij men het aan het einde opneemt tegen de buitenaardse Nitros Oxide.

Anders in deze remake is dat spelers na elke race allerlei items voor hun kart winnen, alsmede skins voor personages en andere cosmetische extra's. Ook kunnen spelers tijdens de Adventure-modus op elk moment wisselen tussen personages en karts.

Crash Team Racing Nitro-Fuled komt op 21 juni uit voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. Het betreft een remake van een PlayStation-game die in 1999 verscheen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren