1. De Alexa-app van Skyrim kun je nu echt downloaden

De Alexa-app van Skyrim kun je nu echt downloaden

Gratis binnen te halen

Het is niet alleen maar een geintje: Skyrim: Very Special Edition voor Alexa bestaat echt.

Bethesda toonde vannacht op zijn persconferentie een grappige commercial waarin de komiek Keegan Michael-Key een game genaamd Skyrim: Very Special Edition op Alexa, de virtuele assistent van Amazon, speelde. Het blijkt nu dat deze versie van de game echt bestaat.

De app kan nu gratis gedownload worden op een Alexa-apparaat. Op die manier kunnen spelers zeggen wat hun 'personage' moet doen gebaseerd op allerlei situaties die Alexa omschrijft.

"Dit is best wel een geniale zet van Bethesda. Het is natuurlijk niet de ideale manier om Skyrim te spelen, maar het is een grappige manier van ze om te zeggen dat ze weten dat Skyrim vaak is geport. Om dan na zo'n leuk filmje de app écht uit te brengen, getuigt van behoorlijk wat lef." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren