1. Fortnite-barst mogelijk veroorzaakt door The Flash

Fortnite-barst mogelijk veroorzaakt door The Flash

Ook organiseert Epic Games een wedstrijd

De barst die in de lucht van Fortnite Battle Royale hangt als resultaat van de raketlancering blijft groeien. Daarbij organiseert Epic Games een wedstrijd waarbij fans video's moeten insturen.

Na de raketlancering van afgelopen weekend in Fortnite Battle Royale is er een soort scheur te zien in de lucht van de game. Ondertussen hebben fans op Reddit opgemerkt dat de barst langzaam maar zeker aan het groeien is. Voornamelijk de aftakking rechts bovenin de scheur breidt zich in rap tempo uit.

Fortnite Battle Royale
De barst achter de bus in Fortnite Battle Royale

The Flash komt naar Fortnite?

Fans denken dat deze scheur weleens een verwijzing kan zijn naar een aankomende crossover tussen Fortnite en The Flash. Toen de raket lanceerde leek deze namelijk op Tilted Towers af te gaan voordat de raket plotseling verdween in een flits. Na nog een paar verschijningen en flitsen barstte de lucht open.

Fans op Twitter merken op dat dit erg lijkt op de manier waarop Barry Allen door de tijd reist in de televisieserie van The Flash. Ze denken daarom dat een superheld te hulp schoot om een ramp te voorkomen. Dit zou niet de eerste crossover zijn met een superhelden-universum: een paar maanden geleden konden spelers de Infinity Gauntlet vinden om te transformeren in Thanos uit Avengers: Infinity War.

Fans worden filmsterren met Fortnite-wedstrijd

In een blogpost nodigt Epic Games zijn fans uit om een film te maken over hun personage in Fortnite. "Every hero needs a story," schrijft Epic Games, "and we invite you to show us yours. Put your filmmaking skills to the test to write and direct the ultimate Season 4 superhero flick." Fans kunnen het Fortnite Replay-systeem gebruiken om van gameplaybeelden "and a little in-game movie set magic" een film te maken met hun eigen personages in de hoofdrol.

De winnende film wordt in-game afgespeeld op het bioscoopscherm dat in de Fortnite-plaats 'Risky Reels' staat. Bovendien wordt de titel van de film op de marquee gezet en zal er een poster van de film in-game te vinden zijn. Tenslotte ontvangt de winnaar 25.000 V-Bucks en de vijf finalisten 10.000 V-Bucks.

Deelname is mogelijk tot en met donderdag 5:59 in de ochtend (Nederlandse tijd). Inzendingen dienen opgestuurd te worden naar contestsubmissions@epicgames.com. Inzendingen moeten gemaakt zijn met gameplay-beelden van de speler zelf en de audio moet royalty-free zijn. Als voorbeeld voor bruikbare muziek deelt Epic Games deze link. De films moeten minstens één minuut lang zijn. De video's worden beoordeeld op creativiteit, 'Fortnite-ness' en hoe goed spelers omgaan met het Replay-systeem.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • lol de flash doet me denken aan Ali-A clickbaits

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren