1. Spider-Man-uitbreiding The Heist draait om de Black Cat

Spider-Man-uitbreiding The Heist draait om de Black Cat

Komt op 23 oktober uit.

De eerste uitbreiding op Spider-Man draait voor een groot deel om de Black Cat, zo toont de eerste trailer.

In de eerste dlc voor Spider-Man, genaamd The Heist, krijgt Felicia Hardy, ook wel bekend als de Black Cat, een belangrijke rol. Ze is dan ook prominent aanwezig in de korte trailer hieronder.

De uitbreiding The Heist komt op 23 oktober uit. De tweede uitbreiding, Turf Wars, komt in november dit jaar uit. De derde dlc heet Silver Lining en verschijn in december. Samen vallen de uitbreidingen onder de The City that Never Sleeps-serie. Spider-Man zelf komt aanstaande vrijdag uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Het maakt me niet uit dat ze nu al DLC promoten. En ik vind ook niet perse dat het op Disk had moeten zitten.
  Bij een game als RDR2 krijg je ook extra missies als je een duurdere versie koopt, of preordered of weet ik veel wat. Zo zie ik dit ook.

  Ik speel eerst gewoon de game, en als ie goed is koop ik de DLC allemaal in 1x nog wel eens. Fijn dat alles in 3 maanden gereleased wordt. In de tussentijd ben ik wel druk met RDR2, SSBU en Mario Party.
 • @casartelli
  Dat Rockstar het doet met RDR2 maakt dit niet normaal of goed ofzo. Ik vind pre-order bonussen en verschillende edities helemaal een ziekte.

  DLC aankondigen voor launch geeft het gevoel alsof er in de game geknipt is. Hoewel de game 20 uur duurt en ze de game ook een duur van 10 uur hadden kunnen geven. Ik verwacht geen gebrek aan content in de base game, maar ik snap heel goed dat dit niet oké is en ik ben blij dat dit door die mensen luidkeels kenbaar wordt gemaakt.

  We weten echter niet of deze DLC in de game had gepast voordat hij Gold was gegaan.
 • @CerandoX.nl precies. Maakt niet uit welke uitgever het is. Ik vind het slechte praktijken, vooral als je al een goede reputatie hebt. Geeft hun niet de recht om gelijk meer geld uit je consumenten te pompen.
 • @CerandoX.nl

  Helaas de normaalste zaak aan het worden. Gelukkig kunnen ze bij Spiderman niet de smoes *live service* gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren