1. Dit is de box art van Days Gone

Dit is de box art van Days Gone

Game komt op 26 april uit

De box art van de aankomende PS4-game Days Gone is voor het eerst te bekijken.

Amazon plaatste de box art online. Op de hoes van de game is hoofdpersonage Deacon St. John te zien samen met zijn motor. Op de achtergrond is een grote groep geïnfecteerden te zien. De box art is gebaseerd op eerder uitgegeven artwork van de game.

Days Gone wordt ontwikkeld door Bend Studios en is onlangs uitgesteld naar 26 april 2019. De game komt exclusief naar PlayStation 4. Days Gone is een openwereldgame en speelt zich af in de wildernis, twee jaar na het uitbreken van een wereldwijde pandemie. Spelers moeten zien te overleven en tegelijk een reden vinden om te willen blijven leven.

Days Gone
Days Gone

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Is dit nou een gevalletje Crackdown waar niemand meer op zit te wachten. Of zijn er mensen die hier naar uitkijken. Persoonlijk lijkt ie me er gaaf.
  • @Surveyor Ik denk dat het een redelijke game wordt, maar geen topper waarvan Sony er de afgelopen jaren meerdere gehad heeft. Wie weet verrassen ze, maar denk dat het gemiddelde cijfer tussen de 7 en de 8 gaat liggen. Prima dus.
  • @Surveyor Alles wat ik tot nu toe van deze game gezien heb vind ik veelbelovend. De setting (post-apocalyptic) vind ik geweldig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren